Győr városában került sor egy zárt körben megrendezett kerekasztal beszélgetésre, ahol olyan világnézeti és gyakorlati témák kerültek terítékre, melyek tisztázása elengedhetetlen ahhoz, hogy szilárd alapokra helyezzük jobboldaliságunkat.

 

Az eseményre a C18 Hungary szervezésében került sor, az előadói asztalnál pedig Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője, Csikós Gergő a Zöldinges világnézeti portál főszerkesztője és Mozgalmunk vezetőségi tagja Incze Béla foglaltak helyet.

Annak ellenére, hogy az eseményen csak meghívásos alapon lehetett részt venni magas létszámban érkeztek az érdeklődők, melyért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani!

A beszélgetés tematikája, és hanganyaga nem lesznek nyilvánosan elérhetőek, de a további érdeklődés felkeltése végett annyit emelünk ki, hogy a három előadó tabukat nem ismerve tért ki korunk legégetőbb kérdéseire, amikkel kapcsolatban nem hallgathat a szélsőjobb. Terveink közt szerepel, hogy változó előadói összetétellel, de folytatjuk a hasonló fórumok szervezését. Akik szeretnének előregisztrálni az eseményekre, azok az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen tehetik ezt meg.Légió Hungária

 

Kapcsolódó:

Visszatérés a normalitás világába - Kommentár Klub

Meleg-konzervatívok helyett militáns-konzervatívokra van szükség

Szükség van a jobboldaliság 21. századi keretrendszerének lefektetésére - Kuruc.info interjú Incze Bélával

Jobboldaliságunk körvonalazása - Forum Dextrum

Világnézet