A "KIHÍVÁS - 1956" egy sportprogram, melynek célja, hogy sportteljesítménnyel tisztelegjünk az 1956-os antikommunista szabadságharcosok előtt.Ami az előző évekhez képest változatlan:

- A programra beküldött teljesítéseknek tartalmaznia kell az "56" vagy "1956" számokat. A teljesség igénye nélkül volt itt már 1956 fekvenyomás, 56 km-es túra, 1956 passzolás focilabdával, 1956 fekvőtámasz, 195,6 perc bunyóedzés, de rengeteg egyéb kreatív megoldás érkezett.

Ami változás az eddigi évekhez képest:

- Idén egy e-mail címre kell küldeni a teljesítéseket bemutató fénykép és/vagy videófelvételeket (illetve természetesen a rövid leírásaikat!). Ez az email cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ! Ennek technikai okai vannak, a Facebookon küldött anyagok minősége jelentősen romlik, illetve nehezebb kezelni is őket.

- Talán a legfontosabb változás, hogy ebben az évben egy oklevelet is szeretnénk küldeni azoknak, akik teljesítik a kihívást,ezért egy postacímet is kérnénk, ahová ezt elküldhetjük! Mivel ezzel szeretnénk a Kihívás (egyébként eddig is magas) színvonalát emelni, ezért kérjük, hogy minél pontosabb dokumentációt küldjetek a teljesítésről!
Amit pedig már korábban nyilvánosságra hoztunk, de talán az egyik legfontosabb információ:

A Kihívás - 1956 idei időtartama, amikor várjuk az üzeneteiteket: 2022.10.15. - 2022.10.30.
 
Kövesd a kihívás Facebook oldalát, hogy ne maradj le egyetlen fontos információról sem!
 
Légió Hungária
 
Kapcsolódó: