Nacionalista Sporttábor

Információk

Megnevezés:
Nacionalista Sporttábor
Időpont:
2020.08.20. - 2020.08.24.
Kategória:
Sport

Részletek

Mi az a Nacionalista Sporttábor?
 
Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre ez a sportprogram egy hosszú hétvége erejéig, Mozgalmunk szervezésében, bajtársias, nacionalista közegben. Cél, hogy példát állítsunk a közegünk elé, minél többen válasszák a sportos, egészséges életmódot, minél többen fejlesszék magukat közülünk fizikailag.
 
 
Kik vehetnek részt a sporttáborban?
 
Minden 14. életévét betöltött, megfelelő világnézettel rendelkező bajtársunk előtt nyitott a tábor. 14 és 18 év között egy szülői beleegyező nyilatkozat is szükségeltetik. Fontos, hogy ez nem egy sima sporttábor, hanem kifejezetten a nacionalista közegnek szól, és ilyen szellemiségben kerül megrendezésre.
 
Kell valamilyen előképzettség a részvételhez?
 
Alapvetően nem. Egészséges fizikummal rendelkező, akár csak hobbi szinten sportoló emberek számára nem teljesíthetetlen kihívás. Bár, biztos, hogy mindenki el fog fáradni a végére, de ez nem egy UFC gálára felkészítő tábor, és nem is olimpiai szintű atlétákat képzünk. Egészséges, karbantartott fizikum, kitartás és fegyelem a legfontosabb feltételek a sikeres részvételhez.
 
 
Milyen felszerelés szükségeltetik?
 
Semmi extra, sima sportruházat. Olyan cipő, amiben kényelmesen tud valaki túrázni, esetleg futócipő, boxkesztyű, fogvédő. A tábor szervezői korlátozott számban tudnak boxkesztyűt biztosítani. Minden más szükséges eszközt szintén a szervezők biztosítanak. 
 
Milyen programokra lehet számítani? 
 
Erő és állóképesség fejlesztő edzések, küzdősport edzések, túra és néhány extra meglepetés. Unatkozni senki nem fog. 
 
Milyen ellátást biztosít a tábor?
 
Napi háromszori étkezés, kulturált elhelyezés, természetesen fürdési lehetőség.
 
Meddig, hol és milyen formában lehet jelentkezni?
 
Mivel a covid-os időszak miatt később kezdődött a nyilvános hirdetés, sőt sokáig úgy volt, hogy csak zárt körben kerül megrendezésre az egész, ezért kitoltuk a jelentkezési határidőt, egészen július legvégéig. Minden jelentkezést a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre kell elküldeni, amelyben érdemes előre egy bemutatkozást is mellékelni, biztonsági okokból, a rosszakaróink és illetéktelenek kiszűrése céljából.
 
Most akkor elmenjek a sporttáborba? Miért jó ez?
 
A te döntésed, hogy mit csinálsz. Úszhatsz az árral, mehetsz zülleni, ihatsz, óbégathatsz, posztolhatsz a Facebookra kemény dolgokat, hogy magadban elkönyveld, hogy milyen nagy harcos vagy, és mennyit tettél. Vagy esetleg kiléphetsz a virtuális valóságból, kipróbálhatod magad valós körülmények között, bajtársias közegben. Ha az előző vonz téged, akkor ne gyere, ha az utóbbi, akkor nem fogsz csalódni, sőt épülni fogsz ebből a sporttáborban!
 
 
Légió Hungária
 
Kapcsolódó: