Vitéz Vastagh György Emléktúra

Információk

Megnevezés:
Vitéz Vastagh György Emléktúra
Időpont:
2020.10.11.
Kategória:
Emléktúra

Részletek

Az eseményen Mozgalmunk társszervezői minőségben vesz részt.

Immár egy évtizede rójuk a tiszteletköröket szeretett városunk, Szentes körül, melyben az egykori védvonal nyomain haladva az 1944 októberében itt védő és sok esetben itt elesett Hősök előtt fejet hajtva igyekszünk az érdeklődök számára minél többet átadni az itt zajló harcok ismeretanyagából.
 
Ahogy azt törzstúrázóink már tudják, mi minden éveben igyekszünk az előző évhez képest valami kis pluszt beletenni a túrába, ami idén a jubileumi alkalom miatt reményeink szerint az eddigieknél is több lesz. És persze reméljük, hogy ahogyan az elmúlt 9 esztendőben így a mostani alkalommal is kegyeibe fogadja rendezvényünket a Jóisten és az idei évünket behatároló globális járványhelyzet nem gördít további akadályokat küszöbön álló eseményünk elé. Így egy valóban ünnepi hangulatú túrával zárhatjuk első évtizedünket!
 
Előnevezéseiteket a “Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.” email címre várjuk egészen szeptember 15-ig. A visszatérő túrázóktól pedig ahogy tavaly, idén is azt kérnénk, hogy az, aki az idei túrával együtt már legalább 5 túrát teljesített, az az előnevezésében ezt legyen kedves felénk jelezze, illetve a tavaly kiosztásra került “Zsoldkönyveket” feltétlenül hozzátok magatokkal! A túra ahogy eddig is, így most is teljesíthető lesz előzetes regisztráció nélkül is, de a túra ismertetőanyagát és a rendezvényt záró bográcsost csak a nevezéssel rendelkezők számára tudjuk garantálni.
Várunk benneteket immár tizedjére Szentesen, 2020 október 11-én, vasárnap, reggel 8 órára a Kossuth térre! ?
További infók itt az eseményben és a Vitéz Vastagh György ezredes és Szentes Hősei Facebook oldalon.
 
Légió Hungária, Szervezők
 
Kapcsolódó: