Légió Hungária közlemény az október 23-i események kapcsán

Számos sajtótermék beszámolt róla, hogy körülbelül 50 tagunk megjelent az Auróra nevű szélsőbaloldali klubnál, illetve hogy graffitik és matricák kerültek az épület falára, ajtajára, továbbá ismeretlen elkövetők letépték a bejárat fölé kihelyezett szivárványzászlót, majd fel is gyújtották.Az tényszerű, hogy tagságunk egy része ellátogatott a klubhoz, azonban, hogy ott mi történt, egy folyamatban lévő nyomozás eredményeként bizonyára ki fog derülni. Mi azzal a céllal mentünk oda, hogy anti-kommunista forradalmunk évfordulóján jelezzük: A pesti srácok szellemiségének örököseiként vérlázítónak tartjuk, hogy Budapesten létezhet egy olyan hely, mely modernizált formában, de ugyanazt a mentális pestist terjeszti, mint amely ellen 1956-ban fellázadtak a magyar nemzet öntudatos rétegei.

Általánosságban kijelenthetjük, hogy a szivárványzászló a modern kor szovjet lobogója, melyet azok emelnek a magasba, akik álságos és hazug módon „elnyomottak felszabadításáról” szónokolnak, ezzel szemben azonban a legbrutálisabb szellemi terrorgépezet részesei, amely minden létező ellenvéleményt, vagy kritikát el akar pusztítani, sőt a természet törvényeivel száll háborúba. Ezzel kapcsolatos korábbi állásfoglalásunk a HIVATKOZÁSRA kattintva érhető el.

Az események fényében arra is szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy egy olyan klub, amely botrányos események, sőt, köztörvényes bűncselekmények kapcsán került be a hazai köztudatba (emlékezetes, hogy az Auróra működési engedélyét néhány évvel ezelőtt bevonták egy drograzziát követően, melynek során többeket előállított a rendőrség), olyan kapcsolati hálóval bír, melyet megmozgatva a polgármester és a kerületi rendőrkapitány rekordsebességgel siet a helyszínre, és biztosítja őket támogatásukról.

Nem mellékes, hogy az úgynevezett antifasiszta mozgalom részeként rendőrt hívni, és feljelentést tenni önellentmondásos cselekedet, de erről majd a nyugati antifa barátaikkal kell egyeztetniük. Úgy tudjuk, ők az ilyesmit nem tolerálják…

Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy mind az Auróra üzemeltetői, mind Pikó András polgármester nehezményezték, hogy tagjaink rendőri felügyelet nélkül közlekedhettek a városban. Ebből az derül ki, hogy a ”demokrácia bajnokai” szerint Magyarországon van olyan politikai közösség, nevezetesen a szélsőjobb, akik csak karhatalmi kísérettel tartózkodhatnak közterületen. Büszkén vállalt világnézeti meggyőződésünkből következő módon elutasítjuk az „elnyomott áldozat szerepét”, és meghagyjuk ezt azoknak, akiket évezredes hagyományaik kötnek össze ezzel a mentalitással. Szellemi elődeink szabad emberként éltek, nem hagyták, hogy világnézeti ellenségeik karhatalmi gyámság alá helyeztessék őket, így mi sem fogjuk. Ott, és akkor sétálunk, amikor az nekünk tetszik.

Végezetül pedig reagálunk arra a vádra is, mely szerint a mi tagjaink zavarták meg a Jobbik rendezvényét, illetve az esti felvonulásunkkal kapcsolatos sajtóvisszhangra.

Egyáltalán nem tudjuk elítélni azokat, akik hangot adtak felháborodásuknak a Jobbik pálfordulása kapcsán, de tagságunk ebben az időben már a Pollack Mihály téren látott el rendezői feladatokat, így el kell utasítanunk a feltételezést.

A média egyhangúlag félelemkeltőnek titulálta felvonulásunkat, mert az rendezettséget és erőt sugárzott. Elsősorban a liberális felületek szörnyülködtek azon, hogy szakítva a korábbi nemzeti radikális trenddel, szabályokat vezettünk be, sőt ezeket be is tartattuk. Tisztában vagyunk vele, hogy szellemi ellenségeink akkor nyugodtak, ha a nemzetiek szervezetlen csürheként bolyonganak az utcákon, de ezeknek az időknek vége. Új korszakot hirdettünk, amelyre a magyar szélsőjobb tegnap ismét pozitív választ adott azzal, hogy több százan tiszteltek meg minket jelenlétükkel.

Légió Hungária
 

2019.10.24.